ARCHITECTURAAL DENKWERK EN VISIE

Bij elk project is de ruimte, de relatie binnen en buiten, het respect voor de architecturale omgeving topprioriteit. De omgeving, de seizoenen, de steeds veranderende lichtinval op elk uur van de dag en nacht, maken deel uit van het duurzaam woonconcept. De studie van de bestaande organisatie van uw woning en deze optimaliseren, is voor ons een uitdaging.

ONZE WERKWIJZE

ONZE WERKWIJZE

Alles begint met een vrijblijvend bezoek en gesprek. De dialoog tussen u en wij, is essentieel. Elkaar aanvullen, waarbij wij, heel luisterbereid, uw wensen omzetten in een optimaal ontwerp waarin u zich goed voelt. Zowel de functionele uitwerking als de beleving van licht, relatie met de omgeving, het gevoel van materialen en optimale inpassing van uw wensen resulteren in een heel persoonlijke aanpak. Alles wordt gedetailleerd opgemeten door onze interieurarchitect.

Vanuit het eerste gesprek beginnen we met het interne creatieve denkproces. Wat zijn de wensen en mogelijkheden rond ruimtelijke dynamiek, licht, energie, groen, financiële haalbaarheid? Welke ingrepen versterken de ruimtelijke kwaliteiten? Uw wensen worden verfijnd, samen met onze inzichten en aanbevelingen. Met een uniek en rijk woonconcept tot gevolg.

Tijdens volgende gesprekken stellen we het concrete plan voor. Op basis van uw feedback evolueren we tot een definitief ontwerp. Dit gaat gepaard met de nodige materiaalstudie, technische plannen en lichtstudie.

Budgetten zijn er om te respecteren, en dat begrijpen wij. U ontvangt van ons een duidelijke en overzichtelijke kostenraming, met de nodige varianten, van uw project. Zo kunnen we samen met een gerust gemoed starten met uw project, uiteraard onder onze vakkundige begeleiding.

Wij realiseren uw project met ons vast team vakmensen, één voor één specialisten in hun vak. Wij maken de planning op en coördineren de werken voor u. We streven naar een waardevol eindresultaat.

JE HUIS IS JE GROTER LICHAAM

KAHLIL GIBRAN

ONZE TROEVEN

Het geheel is meer dan de som der delen. Tanghe Interiors verbindt ambacht, kleur en materiaal, en vertrekt daarbij steevast vanuit uw verhaal.  We zijn er trots op een idee vanuit het creatieve denkproces te volbrengen tot het eindresultaat.

We hebben een eigen meubelatelier en een team van verfijnde ambachtslieden. Aan de juiste combinatie van kleur en materiaal schenken we bijzondere aandacht.  Bovendien houden we ons bedrijf bewust kleinschalig om de persoonlijke dialoog met onze klanten te kunnen garanderen .

CANVLAS

Canvlas is ons eigen uniek textiel, met trots ontwikkeld en geproduceerd. Het is een naadloos overschilderbaar wandlinnen tot 280 cm hoog.

De weving geeft een subtiel en geraffineerd karakter aan de wand. Naast wanden, kunnen ook deuren en meubels met dit weefsel bekleed en afgewerkt worden.

CANVLAS
LAAT U INSPIREREN IN ONZE UNIEKE CREATIEVE OMGEVING

LAAT U INSPIREREN IN ONZE UNIEKE CREATIEVE OMGEVING

Heeft u plannen voor een nieuw interieur? We ontvangen u graag in onze inspiratieruimte.

LAAT U INSPIREREN IN ONZE UNIEKE CREATIEVE OMGEVING

LAAT U INSPIREREN IN ONZE UNIEKE CREATIEVE OMGEVING

Heeft u plannen voor een nieuw interieur? We ontvangen u graag in onze inspiratieruimte.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×