DE ZAAL

Avelgem is een mooie gemeente aan de Schelde en is een paar karaktergebouwen rijk. Tanghe Interiors is sinds 2018 gevestigd in één van die bijzondere gebouwen.

De restauratie werd door ons met grote zorg uitgevoerd, waarbij het monumentale karakter en de authentieke waarde zoveel mogelijk bewaard bleven. Doordachte architecturale ingrepen brachten natuurlijk licht binnen in het gesloten volume.

Tanghe Interiors zorgt ervoor dat het erfgoed niet alleen bewaard blijft, maar ook echt beleefd kan worden. En dit willen we graag delen. Naast onze unieke showroom, kan deze bijzondere locatie dienstdoen als ontmoetingsplek  om culturele evenementen te organiseren. Een herbestemming die naadloos aansluit bij de visie van Carl en Dominique.

DE ZAAL

IN DE BUURT

Zaal Opaal is vlakbij het Gemeenschapscentrum Spikkerelle gelegen, het cultuurhuis in Avelgem. Bovendien ligt Avelgem in de Scheldevallei, aan de voet van de Vlaamse Ardennen. Het Picardisch Wallonië ligt slechts een boogscheut ver. We delen graag volgende links :

KOMENDE EVENEMENTEN

JONGE JAREN van JEF LAMBRECHT Avelgem 1948-1967

WENST U ZAAL OPAAL TE BEZOEKEN ?

WENST U ZAAL OPAAL TE BEZOEKEN ?

Maak vrijblijvend een afspraak.

WENST U ZAAL OPAAL TE BEZOEKEN ?

WENST U ZAAL OPAAL TE BEZOEKEN ?

Maak vrijblijvend een afspraak.

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×